termékek

Black friday a koi-farm.hu-n

 

Black Friday - fekete péntek a koi-farm.hu-n. Csapj le a piachoz képest nálunk sokkal kedvezőbb árakon -ha nem a legolcsóbban- az általunk forgalmazott termékekre most ebből is még 10%-al olcsóbban. A promóció időtartama 2023.11.01-2023.11.30 között tart csak a pénteki, szombati és vasárnapi napokon.

Használd hétvégi fekete péntek akciónk keretén belül a BLACK10 kuponkódot a kedvezmény aktiválására. Fontos, hogy a BLACK10 kód, más kedvezménnyel nem összevonható, illetve a mennyiségi kedvezményes termékekre nem érvényes. A kuponkód beváltásához itt találsz segítséget: https://www.koi-farm.hu/kuponok

Akciónk kizárólag a Novemberi hónapban használható fel, az összes novemberi hétvégén a Pénteki, Szombati és Vasárnapi napokon. Tehát hétfőn,kedden,szerdán és csütörtökön a kuponkód nem használható fel megrendeléshez.

Mire használható fel a kupon?

Minden termékre amelyet a www.koi-farm.hu kert, kerti tó és öntözés webáruházban találhat, kivéve a mennyiségi kedvezményes termékeket. Ha más kedvezmény is életben van, akkor a kedvezmények közül csak egyet tudsz választani, csak egy kuponkód adható meg az adott rendeléshez.

 

Főkategóriák:

Több kedvezményem is van, különböző termékkörökre, így is adhatok le rendelést?

Amennyiben van más akciós kódod is, tehát más kuponkódot is szeretnél alkalmazni, akkor érdemes több megrendelést leadni, az egyikben az egyik kedvezményt, a másikban a másik kedvezményt alkalmazva. Egy rendeléshez csak egy kupont használhatsz annak feltételei szerint. Kérjük ilyen esetben, megjegyzésben jelezd ügyintézőinknek, hogy több rendelést is adtál le, és írd bele a megrendelésszámokat is.

Mi található a webáruházban, milyen termékek?

Nagyságrendelieg 10000 aktív termék szerepel webshopunkban. A koi-farm.hu főprofilja a kert, kerti tó technika és kivitelezés, de foglalkozunk még kertészeti, akvarisztikai és medence technikai termékekkel, különböző tekercses árukkal, mint pl. a fátyolfólia, geotextília, agroszövet, építéskezési fóliák, drénlemezek, amelyek mind a kertészeti tevékenységek esetén, mind az építkezés szegmensében megállják a helyüket. Velünk nem csak komplett és szakszerű kerti tavat vagy tüzivíztározót tudsz építeni, de rendelkezünk medencék kialakításához szükséges termékekkel és pl. lapostető építéshez, de akár pince vízmentes szigeteléséhez alkalmas termékekkörökkel is. Vezetők vagyunk tófóliák terén és rendelkezünk saját magyar márkás tófóliával illetve a kivitelezőket is ellátjuk alapanyagokkal. Ezenkívűl foglalkozunk még házikedvenceknek -gazdáik nagy örömére- szánt kiegészítőkkel, ketrecekkel, játékokkal, szállítóboxokkal, nem csak kutyáknak és macskáknak, de hörcsögöknek is, egyszóval kisállat webáruházként is funkcionálunk. Növények terén szintén széles palettával rendelkezünk kerti tavi növényekben és bambuszokban is óriási választékkal bővelkedünk, illetve az ezekhez szükséges műtrágyával, tőzeggel, tófölddel, marhatrágyával és nemutolsó sorban szakértelemmel.

Geotextíliáink már az ország nagy részét fedik, kiegészítik, a mezőgazdaságban, kertekben, parkokban, háztetőkön vagy utak alatt.

Füvesíteni szeretnél? Stadion minőségű gyep kialakításához és fenntartásához szükséges műtrágyákkal, eszközökkel szolgálunk már több éve a kis- és nagykerttel rendelkezőknek, és kertépítők számára. Legyél kezdő vagy haladó, mi segítünk megvalósítani elképzeléseidet.

 

 

Kérdés esetén keress minket bátran elérhetőségeink egyikén emailben az info@sun-life.hu email címen vagy telefonon. Telefonszámokat itt találod: Telefonszámok

Szerezze be kinézett termékeit most, amíg az az olcsóbbnál is olcsóbban kapható.