termékek

Gleecon professzionális szúnyogcsapdák, rovarirtók

A szúnyogok irtásában, eliminálásában a világon a Gleecon az egyik legnagyobb piacvezető szúnyog és rovarcsapda, rovarirtó gyártó. Több szabadalommal is rendelkeznek, jelenleg több mint 160 országba használják termékeiket. Évente mintegy 5 millió terméket állítanak elő. Most elérhetőek nálunk is.

A gleecon rendelkezik hagyományos rácsos, uv fénycsöves, elektromos szúnyogirtóval, amelyhez hozzáérve a szúnyogok, rovarok elpusztulnak.

A legnagyobb áttörésük a csalianyag nélküli szúnyogcsapdák megalkotása volt. A hagyományos embert utánzó szúnyogirtókhoz külön kellett csalianyagot vásárolni, a gleecon CO2 kibocsájtású rovarirtóinál nincs szükség sem co2 gázpalackra, se külön csalianyagra. Az UV fénycsövet Titán-dioxid bevonattal alkották meg, amely reakcióba lépve az uv fénnyel, szén-dioxidot és vizet (párát) szabadít fel, ezzel teljesen utánozva az emberi lélegzetet, a uv csövek felhevülése pedig az emberi hőkibocsájtást. Ez hármas érzékelést biztosít, amely a szúnyogokat, a szaglás, látás, hőérzékelésükön keresztül csalogatja bele a csapdába. A szúnyogcsapda rendelkezik egy szúnyoggyűjtő kosárral, amelyben a kártevők kiszáradnak, ezzel nem okoznak szennyeződést, odaégést, csak ki kell cserélni pl. hetente a szúnyogos gyűjtőkosarat.

Mindezen termékeket kiváló ár-érték arányban szerezheti be.

Részletek tovább olvasd el
ÚJ
Kedvencekhez
Webshop
Budapest
Mályi
29 980 Ft

100 m2 lefedett terület. Bekapcsolva az AMT-50-es Rocket GF-7CN szúnyog és rovarírtót, titán-dioxid UV cső bevonatának köszönhetően a reakcióban CO2-t bocsájt ki magából, ezzel utánozza az emberi lélegzetet, emiatt még hatékonyabb más szúnyogcsapdás termékekhez képest, ami valósággal oda vonzza a szúnyogokat, legyeket és más zümmögő rovarokat. Kültéri szúnyogcsapda.

29 980 Ft
RRP: 32 890 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
ÚJ
Kedvencekhez
Webshop
Budapest
Mályi
69 390 Ft

400 m2 lefedettség. Vízálló készülék. Bekapcsolva az óriási Gleecon potens GF-20B szúnyog és rovarírtót, Az uv cső titán-dioxid bevonatának köszönhetően CO2-t bocsájt ki magából, amely így még hatékonyabb más szúnyogcsapdás termékekhez képest, ami valósággal oda vonzza a szúnyogokat, legyeket és más zümmögő rovarokat. Szaglás és fényérzékelési ingerekkel.

69 390 Ft
RRP: 77 890 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

 

Miért válassza a GLEECON-t?
A GLEECON a világ vezető rovarirtószer gyártója. 2005-ben alakult, és 30 000 négyzetméteres területet foglal magában CSAK a rovarirtók gyártására, és éves termelési kapacitása több mint 5 millió darab termék. Több mint 168 országból származó ügyfelek számára végeznek OEM, ODM, OBM tevékenységet.

Teljes körű rovarölő szerekkel rendelkeznek, a beltéri felhasználástól a kültéri használatig, a kereskedelmi felhasználástól a professzionális használatig. Nem számít, hogy az ügyfeleinek hol van szüksége a kártevők elleni védekezésre, kielégítik az ügyfelek igényeit.

18 éves tapasztalattal rendelkeznek szúnyog és rovarirtásban.
Kiváló hírnévvel exportáltnak már 168 országba világszerte.
Minden évben legalább 6 új terméket indítanak útjára, ezzel is innovatív piacvezetőkké váltak a rovarirtó szegmensben.

A gleecon vállalása:
"A jövőben a GLEECON nagy áttörést fog elérni az innováció és a forradalmi fejlesztései által. Továbbra is fenntartjuk az "INNOVÁCIÓ, ŐSZINTESÉG, PRAGMATIZMUS, PROGRESSZÍVÍTÁS" szellemét, megtartjuk piacvezető pozíciónkat, mint mindig, továbbra is a kártevőirtó iparnak szenteljük magunkat, hogy értékeket teremtsünk munkatársaink, ügyfeleink és társadalmunk számára is."

 

Részletek tovább olvasd el