termékek

Ultrahangos kártevő riasztók

Utolsó darab!
Kedvencekhez
Webshop
Budapest
Mályi
188 885 Ft
Ha már túl sok madár jelenik meg egy adott területen, komoly gondokat okozhatnak. Veszélyeztethetik a légiközlekedést, megdézsmálhatják a gyümölcsfákat és sok takarítanivalót hagynak maguk után. Ez a készülék ultrahang segítségével működő madárriasztó funkcióval rendelkezik. Kis mérete ellenére mintegy 6000 nm. terület védelmét képes ellátni. Különféle, a madarak számára riadalmat keltő hanghatásokat produkál, pl. ragadozó-madarak hangját, valamint kifejezetten irritáló, zaklató hangokat....
188 885 Ft
RRP: 207 774 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Utolsó darab!
Kedvencekhez
Webshop
Budapest
Mályi
188 885 Ft
Ultrahangos készülék, amelyet konnektorba kell csatlakoztatni. A piros fényjelző kigyullad, valamint ultrahangot bocsájt ki 4-6 másodpercenként, amelyen elriasztja az egereket és a rovarokat. Teszt funkcióval felszerelt, bekapcsolva egy szirénához hasonló éles hangot hallat, amely a kártevők által folyamatosan hallott hangot szimulálja.
Kedvencekhez
Webshop
Budapest
Mályi
6 367 Ft
Ultrahangos készülék, amelyet konnektorba kell csatlakoztatni. A piros fényjelző kigyullad, valamint ultrahangot bocsájt ki minden 4-6 másodpercben, amelyen elriasztja az egereket és a rovarokat. Zöld színű őrfénnyel van még szerelve a készülék.
6 367 Ft
RRP: 7 004 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Kedvencekhez
Webshop
Budapest
Mályi
8 442 Ft
Ultrahangos készülék, amelyet a konnektorba kell csatlakoztatni. A villogó fényjelző bekapcsol, valamint ultrahangot bocsát ki, elriasztva ezzel a patkányokat, egereket és rovarokat. Ideális helye a helyiség sarkában van, hogy a hullámok hatósugara a lehető legnagyobb legyen.
8 442 Ft
RRP: 9 286 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Kedvencekhez
Webshop
Budapest
Mályi
17 990 Ft
Az ultrahang kibocsátásának köszönhetően elűzi a nemkívánatos kártevőket (egereket, patkányokat, pókokat, bolhákat, kullancsokat és mászó rovarokat) otthonából, garázsból, padlásról akár 280 m2 területen belül.
17 990 Ft
RRP: 18 924 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Kedvencekhez
Webshop
Budapest
Mályi
12 990 Ft

Weitech ​2 az 1-ben riasztó: Az ultrahanghullámok a helyiségben, az elektromágneses hullámok pedig az elektromos kábeleken keresztül taszítják a kártevőket a falakban.
A házakból, lakásokból, padlásokról, pincékből, garázsokból, fészerekből, melléképületekből mászkáló patkányok, egerek ellen hatásos akár 60 m2 területen belül.

12 990 Ft