termékek

Bambuszok

Figyelem! Az XL nagy és közepes kiszerelések méretükből kifolyólag csak személyes átvétellel vehetőek át Budapesti vagy Mályi szaküzletünkben. Kérjük a rendelés leadása után mindig érdeklődjön az info@sun-life.hu címen, hogy készleten van-e az adott kiszerelésben a termék. Házhoz szállításnál a növényeket a biztonságos szállítás érdekében kosár nélkül, minimális földdel küldjük!

Bambuszt csak előreutalásos fizetési móddal tud fizetni. Utalás előtt kérjük minden esetben egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal.

A bambuszok a pázsitfűfélék családjába tartoznak, szárazföldi növények. A törpe változatoktól egészen a gigantikus óriás bambuszokig terjed méretük. "Ez egy olyan fű amely fává is tud nőni" tartja a mondás. Rendkívűl agresszíven terjeszkednek. Kerti tó mellé nem ajánlatos a telepítésük mert futó gyökerük kárt tehet a fóliában és geotextilben. Ha ön mégis kerti tó mellé szeretné ültetni akkor ajánlatos rés nélküli gyökércsapdát alkalmaznia 1,5 méter mélységig. Fargesia bambuszoknál 80 cm az ajánlott gyökércsapda mélység.

Tovább