termékek

ThermaCell Rovarriasztó

Részletek tovább olvasd el

A világhíres thermacell világmárka termékei pár éve kerültek be a Magyarországi köztudatba. A gyártó termékei abban különböznek, hogy egy szúnyogmentes zónát hoznak létre, amelyet "patio shield"-nek, páncélnak neveznek. Ezt a páncélt burokként szokták ábrázolni, amelybe a szúnyogok nem képesek belépni. Ezt a cég úgy tudta elérni - és ebben is különbözik-, hogy az emberekre nem ártalmas, láthatatlan, szag és zajmentes megoldást hozott létre, amelyet nem kell magunkra kenni, nem kell a bőrünkkel vagy más testrészünkkel érintkeznie, hanem butángáz és egy speciális anyagokkal átitatott lapkát párologtat el. Ennek elegye az emberre nem veszélyes, így kutyákra, macskákra sem, ellenben a szúnyogok ki nem állhatják. Ráadásul ez igaz a legdurvább szúnyogszezonra és szúnyoginváziókra.

 

A termékeikbe beintegrálható butángáz patront kell helyezni amely szintén elérhető a koi-farm.hu-n és a lapkát. A Thermacell termékei igen könnyen kezelhetőek, nem igényel műszaki tudást a beüzemelése és az utántöltése során -amely nem is utántöltés igazán, csupán csere-. Az mr-300-as, a halo tabletop és a többi thermacell készülék is egyaránt könnyű, szinte súlytalan. 

Ezeknek a paramétereknek köszönhetően, később olyan igények jelentek meg a piacon, hogy a gyártó külön lefejlesztett egy még könnyebb, még kisebb verziót azoknak, akik repülővel való utazásaik során is szeretnék magukkal vinni a szúnyogmentes övezetet. El is nevezték világjárónak. Akár 2 hétig is képes párologtatni, és külön kapható hozzá butángáz palack amely nem tartozék és igen apró ő is, így akár azt se kell magunkkal vinni, hogy a csomagtérben helyet foglaljon.

Az igazi szúnyogsemleges környezetet ténylegesen és bizonyítottan megteremtik a thermacell termékei. Próbálja ki ön is, és vessen véget a végetnemérő szabadtéri tevékenységek zümmögő szabotálóitól. Ezen rovarriasztók távolságot tartattnak szerettei és a verszívók között.

 

 

 

 

 

 

 

Részletek tovább olvasd el