termékek

Universol Special P műtrágya, foszforhiány megelőzésére, 25 kg, Everris

Cikkszám: 20240225
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Az Universol Special P sokoldalú, csúcsminőségű vízoldható műtrágya. Gyorsan oldódik, így bekeverés után azonnal használható. Az Universol Special P öntözőműtrágya sok nyomelemet és sok foszfátot tartalmaz. Kifejezetten foszforhiányos növények számára ajánlott a használata. A termék előnyei: - Könnyen alkalmazható, használata biztonságos - Gyors és látványos teljesítmény - Folyamatos foszfor-, kalcium- és magnéziumpótlást tesz lehetővé - Egytartályos rendszerben keverhető - Javítja az öntözővíz minőségét - Kiváló ár/érték-arány - Egyedülálló Bright Solution System a tökéletes oldódásért és az öntözőrendszer tisztán tartásáért Az Universol Special P-t ne keverje be egy tartályban más Universol termékkel, vagy egyéb NPK-műtrágyával, illetve szulfát- és foszfáttartalmú műtrágyákkal (kivéve kénsav, foszforsav). Összetétele: 19-6-27+TE
17 590 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről