termékek

Universol Special 104 műtrágya, foszfor csökkentésére, 25 kg, Everris

Cikkszám: 20180225
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Az Universol Special 104 sokoldalú, csúcsminőségű vízoldható műtrágya. Gyorsan oldódik, így bekeverés után azonnal használható. Az Universol Special 104 öntözőműtrágyát sok nyomelemet és nagyon kevés foszfátot tartalmaz. Kifejezetten foszfor túltengésben 'szenvedő' növények számára ajánlott a használata. A termék előnyei: - Könnyen alkalmazható, használata biztonságos - Gyors és látványos teljesítmény - Folyamatos kalcium- és magnéziumpótlást tesz lehetővé - Egytartályos rendszerben keverhető - Javítja az öntözővíz minőségét - Kiváló ár/érték-arány - Egyedülálló Bright Solution System a tökéletes oldódásért és az öntözőrendszer tisztán tartásáért Az Universol Special 104-et ne keverje be egy tartályban más Universol termékkel, vagy egyéb NPK-műtrágyával, illetve szulfát- és foszfáttartalmú műtrágyákkal (kivéve kénsav, foszforsav). Összetétele: 9-0-39+3.5MgO+TE
16 750 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről