termékek

Universol Osmotop műtrágya, konténeres csemetékhez, 25 kg, Everris

Cikkszám: 52300225
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Az Universol Osmotop sokoldalú, csúcsminőségű vízoldható műtrágya. Gyorsan oldódik, így bekeverés után azonnal használható. Az Universol Osmotop öntözőműtrágya sok nyomelemet és sok nitrogént tartalmaz. Kifejezetten konténerben növekvő csemeték számára ajánlott a használata. A termék előnyei: - Könnyen alkalmazható, használata biztonságos - Gyors és látványos teljesítmény - Folyamatos nitrogénpótlást tesz lehetővé - Finom szemcseméret - Javítja az öntözővíz minőségét - Kiváló ár/érték-arány - Egyedülálló Bright Solution System a tökéletes oldódásért és az öntözőrendszer tisztán tartásáért Az Universol Osmotop-ot ne keverje be egy tartályban más Universol termékkel, vagy egyéb NPK-műtrágyával, illetve szulfát- és foszfáttartalmú műtrágyákkal (kivéve kénsav, foszforsav). Összetétele: 22-5-10+2MgO+TE
19 606 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről