termékek

Bio szűrőszivacs TM 20 (közepes) Méret: 50x50x3cm - PPI20

Rendelhető
Cikkszám: 232803
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~1-4 munkanap alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Speciális folyadékszűrő szivacs, nyitott cellaszerkezettel. Szűrőszivacs típusa: TM 20 vagy TM 23280 Ez a második legritkább cellájú a szűrő a szivacsok közül. Testsűrűség: 19-22 kg/m3 Keménység: 2,8 – 4,8 kPa Szakadási nyúlás: 90% Szakító szilárdság: 70 kPa Cellaszám: 15-25 PPI Cellaátmérő: 2200-3400 mikron Több rétegben is elhelyezhető, könnyen vágható, ragasztható. A maradék kisebb darabokat érdemes kockára vágni és belehelyezni a szűrőbe, mert nagy felülete miatt könnyen megtapadnak rajta a tisztítóbaktériumok. Szűrőszivacsok használata és karbantartása: Első üzembe helyezésnél a még tiszta 'steril' szivacsot érdemes beoltani szűrő indító baktériumokkal. Ugyanis a szivacs nem csak a fizikai szennyeződést szedi ki a vízből , hanem a rajta megtelepedett nitrifikáló, szűrő baktériumoknak is helyet ad. Ezek a bacik fogják kieszegetni vizünkből a szemmel láthatatlan káros elemeket. Megfelelő szűrőrendszer és szűrőanyagok választása mellett szinten tudjuk tartania ezen méreganyagokat, mint nitrát (NO3) Nitrit (NO2) Foszfát (PO4)
3 190 Ft
RRP: 3 854 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
db
Kérdés a termékről