termékek

Sportmaster Balanced sport műtrágya, gyepfenntartó, 25 kg (2-3 hónap hatástartam), Everris

Cikkszám: 42600125
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Sportsmaster CRF 18+08+17+2MgO+Fe (Balanced) 2 – 3 hónapos hatástartamú granulált összetett műtrágya az egyenletes fejlődés érdekében. A szemcsék egy része nem burkolt, így a fű számára azonnal felvehető tápanyagforrást nyújt. A Sportsmaster CRF 18+08+17+2MgO+Fe (Balanced) műtrágya az Everris szabadalmazott Poly-S és PACE burkolási technológiájával készült. Foszforral kiegészített kiegyensúlyozott NK-összetételű műtrágya, amely a tavaszi és a nyári hónapokban használható. Vas- és magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét, elfedi a stressztüneteket. A termék előnyei: - Foszforral kiegészített kiegyensúlyozott NK-összetétel - A tavaszi és a nyári hónapokban használható - Vas- és magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét, elfedi a stressztüneteket Termékjellemzők: Összetétel: NPK 18+08+17+2MgO+Fe Átlagos javasolt dózis: 20-30 g/m2 Hatástartam: 2-3 hónapos Átlagos szemcseméret: 1.8-4.0 mm Technológia: Poly-S Karbantartható terület: 833-1250 m2 Súly: 25 kg
17 850 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről