termékek

Peters Professional Potash Special műtrágya, cserepes dísznövényekhez, 15 kg, Everris

Cikkszám: 21100215
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Peters Professional 20+05+30 (Potash Special) öntözőműtrágyát olyan termesztési körülményekre fejlesztették ki, ahol 1:1½ N:K-arányra van szükség. A Peters Professional 20+05+30 (Potash Special) öntözőműtrágyát a legtöbb cserepes dísznövény-termesztő szívesen használja és nagyra értékeli. Karbamid-tartalmának köszönhetően kijuttatás után néhány nappal is szolgáltat nitrogént a növény számára. A termék előnyei: - NPK-t, magnéziumot és mikroelemeket tartalmaz - Magas hatóanyag-tisztaság, vivőanyag-mentes - Gyors növényi válasz - Bármilyen öntözővíz-minőség esetén használható - Tőzeg alapú földkeverékben nevelt növények számára alkalmas - Egyedülálló M-77 kelátcsomagot tartalmaz - 100 %-ban vízoldható, apró szemcsékből áll Használati utasítás: A Peters Professional 20+05+30 (Potash Special) Peters Excel műtrágyákkal nem keverhető. A tökéletes oldódás érdekében használat előtt 1-2 órával készítse el a törzsoldatot, használjon langyos vizet, és alaposan keverje el benne a műtrágyát. A felnyitott zsákot jól zárja le, és tárolja száraz helyen. Javasolt dózisok: Folyamatos tápoldatozás: 0,5 – 1,5 g/liter Szakaszos tápoldatozás (pl. heti 1 alkalom): 0,8 – 2,0 g/liter
18 147 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről