termékek

Peters Professional Pot Plant Special műtrágya, egynyári növényekhez, 15 kg, Everris

Cikkszám: 21070215
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Peters Professional 15-11-29 (Pot Plant Special) öntözőműtrágyát kifejezetten cserepes és egynyári dísznövények termesztéséhez fejlesztették ki. A Peters Professional 15-11-29 (Pot Plant Special) N:K-aránya 1:2, ami az élénk zöld szín mellett kompakt növekedést tesz lehetővé. Ezzel a speciális összetétellel megelőzhető a megnyúlás, a növény tömör termetű lesz. Az 15-11-29 NPK-összetétel viszonylag nagy arányban tartalmaz gyorsan felvehető nitrát-nitrogént. A termék előnyei: - Kálium túlsúlyos NPK-tartalom; magnéziumot és mikroelemeket is tartalmaz - Magas hatóanyag-tisztaság, vivőanyag mentes - Gyors növényi válasz reakció - Minden öntözővíz-minőség esetén alkalmazható - Egyedülálló M-77 kelátcsomagot tartalmaz - 100 %-ban vízoldható, apró szemcsékből áll Használati utasítás: A Peters Professional 15+11+29 (Pot Plant Special) Peters Excel műtrágyákkal nem keverhető. A tökéletes oldódás érdekében használat előtt 1-2 órával készítse el a törzsoldatot, használjon langyos vizet, és alaposan keverje el benne a műtrágyát. A felnyitott zsákot jól zárja le, és tárolja száraz helyen.
18 385 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről