termékek

Peters Professional Poinsettia Mix műtrágya, mikulásvirág nevelésére, 15 kg, Everris

Cikkszám: 21080215
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Peters Professional 17-07-27 (Poinsettia Mix) öntözőműtrágyát kifejezetten mikulásvirág nevelésére fejlesztették ki, amellyel teljes mértékben kielégíthető ennek a növényfajnak a különleges tápanyag-igénye. A Peters Professional 17+07+27 (Poinsettia Mix) változó összetételben tartalmaz bórt, cinket és molibdént, amivel egészséges és kiváló minőségű árunövény nevelhető. Nagy mennyiségben tartalmaz nitrát-nitrogént. A termék előnyei: - NPK-tartalom mellett magnéziumot és mikroelemeket tartalmaz - Magas hatóanyag-tisztaság, vivőanyag mentes - Gyors növényi válasz reakció - Tőzeg alapú földkeverékben nevelt növények számára alkalmas - Egyedülálló M-77 kelátcsomagot tartalmaz - 100 %-ban vízoldható, apró szemcsékből áll Összetétel: 17-7-27+2MgO+TE Használati utasítás: A Peters Professional 17+07+27 (Poinsettia Mix) Peters Excel műtrágyákkal nem keverhető. A tökéletes oldódás érdekében használat előtt 1-2 órával készítse el a törzsoldatot, használjon langyos vizet, és alaposan keverje el benne a műtrágyát. A felnyitott zsákot jól zárja le, és tárolja száraz helyen. Javasolt dózisok: Folyamatos tápoldatozás: 0,5 – 1,5 g/liter Szakaszos tápoldatozás (pl. heti 1 alkalom): 0,8 – 2,0 g/liter
19 544 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről