termékek

Peters Professional Hard Water Grow Special műtrágya, kemény víz elleni, 15 kg, Everris

Cikkszám: 21540215
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Peters Excel 18+10+18 (Hard Water Grow Special) prémium minőségű vízoldható műtrágya, amely semlegesíti a kemény öntözővíz hidrogénkarbonát-tartalmát. A Peters Excel 18+10+18 (Hard Water Grow Special) a kemény vízminőség esetén is kompakt növekedést eredményez. Magas kelatizált mikroelem-tartalmának köszönhetően a Peters Excel 18+10+18 (Hard Water Grow Special) öntözőműtrágyával élénk szín és egészséges növekedés érhető el. A termék előnyei: - HCO3 semlegesítő hatásának köszönhetően az öntözővíz pH-ja állandó - Javítja az öntözővíz minőségét - Csökkenti az EC-t - Megakadályozza a csepegtetőtestek/fúvókák eltömődését - Tisztán tartja az öntözőrendszert - Tartalmazza az egyedülálló M-77 kelátcsomagot A tökéletes oldódás érdekében a törzsoldatot használat előtt 1-2 órával keverje be. Alaposan keverje meg, vagy használjon langyos vizet. A fel nem használt műtrágya csomagolását alaposan zárja vissza, és tárolja száraz helyen. A Peters Excel műtrágyákat ne keverje más NPK- vagy foszfát-tartalmú műtrágyákkal! Foszforsavval keverhető.
19 000 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről