termékek

Peters Professional Grow Mix műtrágya, gyorsan felszívódó, 15 kg, Everris

Cikkszám: 21090215
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Peters Professional 21+7+21 (Grow-Mix) öntözőműtrágyát növekedés serkentésére fejlesztették ki. Fedezi a dísznövények tápanyagigényét az intenzív növekedés időszakában. A Peters Professional 21+7+21 (Grow-Mix) kiegyensúlyozott N:K-aránya és alacsony foszfortartalma miatt kiváló növekedésserkentő hatású műtrágya. Magas nitrogéntartalmú, karbamidot is tartalmazó összetétel, ami különösen alkalmassá teszi orchideafélék nevelésére, de ezen kívül más egynyári dísznövények és cserepes növények, valamint konténeres díszfaiskolai növények nevelésére is alkalmas. A termék előnyei: - Kiegyensúlyozott NK-tartalom; karbamidot, magnéziumot és mikroelemeket tartalmaz - Magas hatóanyag-tisztaság, vivőanyag mentes - Gyors növényi válasz reakció - Elsősorban tőzegalapú közegben nevelt növények számára alkalmas - Egyedülálló M-77 kelátcsomagot tartalmaz - 100 %-ban vízoldható, apró szemcsékből áll
17 393 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről