termékek

Peters Professional Combi Sol műtrágya, tápanyagpótló hidrokultúrákhoz, 15 kg, Everris

Cikkszám: 21010215
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Peters Professional 6+18+36 (Combi-Sol) öntözőműtrágyát kifejezetten hidrokultúrákhoz fejlesztették ki. Tökéletesen megfelel ezen növények különleges tápanyagigényének. A Peters Professional 6+18+36 (Combi-Sol) öntözőműtrágyát kalcium-nitráttal együtt, kéttartályos rendszerben történő használatra fejlesztették ki. A Peters Professional 6+18+36 (Combi-Sol) megemelt mikroelem-tartalma hígított oldat formájában is igen jól hasznosul a növényben. Az 1:6 N:K-aránynak köszönhetően kompakt növekedés érhető el. Eredményesen használható magas nitrogéntartalmú öntözővíz esetén. Önállóan is alkalmazható. A termék előnyei: - NPK-tartalom; magnéziumot és mikroelemeket tartalmaz - Magas hatóanyag-tisztaság, vivőanyag-mentes - Gyors növényi válasz reakció - Tőzeg alapú földkeverékben nevelt növények számára alkalmas - Egyedülálló M-77 kelátcsomagot tartalmaz - 100 %-ban vízben oldható, apró szemcsék Öszzetétel: 6-18-36+3MgO+TE
19 544 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről