termékek

Osmocote Exact Standard High K műtrágya, 25 kg (3-4 hónap hatástartam), Everris

Cikkszám: 88260225
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Az Osmocote Exact Standard Magas Káliumos műtrágya az Osmocote 3. generációs szabályozott tápanyag-leadású műtrágyája. Az előre meghatározott feltáródási ütem állandó minőséggel, megbízhatósággal, megemelt káliumtartalommal párosul. Az Osmocote Exact Standard Magas Káliumos műtrágya káliumigényes cserepes dísznövények, például ciklámen, árvácska vagy primula tápanyag-utánpótlására alkalmas (valamint arra az esetre, ha az öntözővíz sok nitrogént tartalmaz). Lágyszárú évelők számára is megfelelő. A termék előnyei: - Megemelt, káliumtartalom az erős, kompakt növekedés érdekében - Szabályozott tápanyag-feltáródású, az összes mikroelemet tartalmazza - A szemcsék egy része a hatástartamot jelölő színkóddal van ellátva - Rendkívül egyöntetű termék, minden zsák műtrágya ugyanazt az eredményt adja - Kiemelkedő minőség - minden minőségi standard-et felülmúl - A növény igényeinek megfelelően többféle hatástartamú változat áll rendelkezésre - Optimális növényi növekedést tesz lehetővé - Hatékony és környezetbarát
38 990 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről