termékek

Osmocote Exact Protect műtrágya, 25 kg (8-9 hónap hatástartam), Everris

Cikkszám: 88640225
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Az Osmocote Exact Protect programozott feltáródású, 4. generációs Osmocote műtrágya az egyedülálló Dual Coating (DCT) technológiával. Az Osmocote Exact Protect késleltetett tápanyag-feltáródású műtrágya. A DCT technológiából adódó második burkolati réteg 2-3 hónappal késlelteti a tápanyagok kiáramlásának beindulását a burkolt szemcséből, így azokat megőrzi addig az ideig, amíg a növények azokat hatékonyan föl tudják venni. A termék előnyei: - A tápanyagok a növény fejlődési időszakában állnak rendelkezésre - A cserepezést követő első két hónapban (télen) nem ad le tápanyagot - Ősszel teljes dózisban használhatja - Nincs szükség tavaszi felülkezelésre - Munkaerőt takarít meg a tavaszi értékesítési munkacsúcsban - A hatékony tápanyag-szolgáltatásnak és időzítésnek köszönhetően jobb a növekedés Használati utasítás: Az Osmocote Exact Protect kifejezetten konténeres díszfaiskolai növények őszi (november közepétől január közepéig) ültetésére kifejlesztett műtrágya. Az Osmocote Exact Protect alkalmas tűlevelű örökzöldek, rózsák, illetve szabad gyökerű csemeték (pl. őszi oltványok) téli ültetésére. A pontos adagolás a megfelelő hatékonyság érdekében nagyon fontos. A fő növekedési időszakban, növénytípustól, illetve a termesztési körülményektől függően csekély mennyiségű felülkezelésre szükség lehet. Az Osmocote Exact Protect egyaránt használható közeghez keverve, vagy ültető lyukba adagolva. Az utóbbi módszer csak jól begyökeresedett növények esetén, legalább 9-es cserépméretnél javasolt. Csak olyan műtrágya-adagoló készüléket használjon, amely a burkolatot nem sérti meg. Javasolt dózisok: Konténeres faiskolai növények Alacsony tápanyagigény: 3-4 g/l Átlagos tápanyagigény: 4-5 g/l Magas tápanyagigény: 5-6 g/l
40 119 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről