termékek

Zöld -és fonalalga mentesítő, Algae Block tabletta + Tabletta-adagoló (Velda)

Cikkszám: 122422
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A csomag tartalma: - 1 db Tabletta-adagoló - 4 db Algae Block tabletta Természetes alapanyagú algátlanító. Természetes anyagból, döntő hányadában labdacs-formára préselt árpaszalmából készült, 'algafaló' adalékkal. Hatását úgy fejti ki, hogy vízbe helyezve mikroszkopikus méretű algafaló planktonok fejlődnek ki belőle. Nem csak kipusztítják a vízből a zöld és/vagy fonalas algákat, hanem jó ideig meg is akadályozzák ezek újra-fejlődését. A tó azon helyére tegyük, ahol mozgásban van a víz pl.: ahol patak visszafolyik a tóba (lehetőleg a patak alá). Adagolása: egy tabletta 1500 liter tóvíz kezelésére elengedő. 3 havonta szükséges cserélni. Mielőtt az árpaszalma elbomlana, ajánlatos kivenni a tóból. A kezelést szezononként csak 2-3-szor kell ismételni.
6 949 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről