termékek

Proturf műtrágya, magas nitrogéntartalom, 25 kg, Everris

Cikkszám: 41330125
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A ProTurf hagyományos granulált műtrágya a szabályozott feltáródású, burkolt szemcsék egyedülálló, újszerű kombinációja. A Poly-S burkolási technológiának köszönhetően a teljes N-tartalom 25 %-a tartós, 2 hónapos hatású. Hűvösebb körülmények között is azonnal felvehető burkolatlan nitrogént, foszfort és káliumot is tartalmaz. Különleges összetevője a vízoldható kalcium és magnézium, amelyek elősegíti a gyors zöldítést és az egészséges növekedést. A termék előnyei: - Gyors növényi reakció (1-7 nap), már alacsony hőmérsékleten is. - Mikrogranulátum (szemcseméret 1,3 – 2,5 mm) a tökéletes szétoszlathatóság értékében. - Kis adagban is sűrű fedést ad. - Gyors és erőteljes fejlődés, már közvetlenül a kijuttatás után is. - Megnövelt kalcium- és magnéziumtartalom a strapabíró és zöld gyepért. - Pormentes termék. Összetétel: 20+00+07+3CaO+3MgO
13 117 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről