termékek

Osmocote Start műtrágya, 25 kg (6 hét hatástartam), Everris

Cikkszám: 87500225
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Palántaneveléshez, indító műtrágyázáshoz, felülkezelésekhez, illetve gyors, rövid kultúrákhoz kifejlesztett speciális készítmény. A burkolat hatására a gyökérzet környezetében alacsony marad az EC és ez gyorsabb fejlődést tesz lehetővé. Zömökebb és kompaktabb növények nevelhetők speciális összetétele miatt, az emelt kálium szint és a teljes körű mikroelemtartalom a fiatal növények igényéhez alakították ki. Hatástartama: 6-8 hét Összetétele: 12+11+17+2,0 MgO + mikroelemek Széles körű kísérletekben ellenőriztük az Osmocote Start hatását. Az alábbi kép szemléletesen bemutatja az alacsony sószint gyökérfejlődésre gyakorolt jótékony hatását.A hagyományos starter műtrágyák a nedves földkeverékben szinte azonnali EC emelkedést okoznak és a gyökerek lassabban fejlődnek. Felhasználása: - zöldség- és dísznövény palánták - dózisa: 0,5-1,0 kg/m3 - egynyári virágok rövid kultúrában (4-6 hét) - dózisa: 1,5-2,0 kg/m3 - konténeres növények tavaszi felülkezelése - dózisa: 1,5-2,0 gramm/liter cserép térfogat Továbbá alkalmazható az Osmocote Exact különböző típusaival kombinációban is. Ebben az esetben a dózisa legfeljebb 0,5 kg/m3 legyen és az Osmocote Exact dózisát is arányosan csökkenteni kell. A két készítményt összekeverve a hagyományos módon keverje be a földhöz. Kijuttatása: Bekeveréssel,közvetlenül a földkeverék felhasználása előtt. Apró szemcséi egyenletes elosztást tesznek lehetővé. A megszokott Osmocote Exact szemcséinél kisebb granulátumai könnyen bekeverhetőek akár 5 cm cserépátmérőnél is kisebb gyökérzettel rendelkező kultúrákhoz is.
29 990 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről