termékek

Osmocote Pro műtrágya, 25 kg (12-14 hónap hatástartam), Everris

Cikkszám: 87490225
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Az Osmocote Pro az Everris 2. generációs szabályozott tápanyag-leadású műtrágyája, magas NPK-tartalommal. A tápanyagok szabályozott feltáródási üteme lehetővé teszi a teljes adagú alapműtrágyázást, illetve a tápoldatozással történő kombinálást. Az Osmocote Pro műtrágya szemcséi 100 %-ban burkoltak, az NPK mellett magnéziumot, valamint az összes szükséges mikroelemet tartalmazzák. Hatástartama előre meghatározott, sokféle termesztési körülmény esetén sikeresen alkalmazható. A termék előnyei: - Megemelt, teljes mikroelem-tartalom - Teljesen burkolt, magas NPK-, magnézium- és mikroelem-tartalom - A növények a teljes tenyészidőszakban elegendő tápanyaghoz jutnak - Kiváló ár/érték-arány - Egyszerű kijuttatás, biztonságos és megbízható
32 065 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről