termékek

Osmocote Exact Hi End műtrágya, 25 kg (12-14 hónap hatástartam), Everris

Cikkszám: 0
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~ alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Az Osmocote Exact Hi End “programozott feltáródású” burkolt műtrágya, az Osmocote 4. generációs, DCT (kettős burkolási technológiájú - Dual Coating Technology) műtrágyáinak tagja. A hatástartam és feltáródási ütem előre meghatározott. Az Osmocote Exact Hi End szemcséinek egy része DCT-technológiával készült; azaz egyes szemcsék kettős burkolattal rendelkeznek. Ezek tápanyag-tartalmukat később, a kritikus növekedési időszakban adják le. Ennek eredményeképpen rendkívül hatékony tápanyag-ellátás érhető el, ami segíti a növény fejlődését. A termék előnyei: - Előre meghatározott feltáródási séma és hatástartam, teljesen burkolt szemcsék - A tápanyagok egy része késleltetve, a nyári időszakban táródik fel. - Nincs szükség kiegészítő műtrágyára, illetve felülkezelésre - A tenyészidőszak elején alacsonyabb EC a közegben - Jobb gyökeresedés - Minden szükséges tápanyagot tartalmaz Használati utasítás: Az Osmocote Exact Hi End műtrágyát speciálisan január és március között ültetett cserepes és konténeres dísznövények tápanyag-utánpótlására fejlesztették ki. Többféle, edényben nevelt dísznövény, így tűlevelű és lomblevelű örökzöld cserjék, illetve más konténeres díszfaiskolai növények számára javasolt. A nyári időszakban extra tápanyag-utánpótlást igénylő növények esetében a dózis 1,0 g/l-rel (+25%) magasabb legyen, mint a hagyományos Osmocote Exact Standard adagja. Sóérzékeny növényfajok esetén – amelyek a tenyészidőszak első hónapjában kisebb mennyiségű tápanyagot igényelnek – a javasolt dózis megegyezik az általános javaslattal. Javasolt dózisok: Alacsony tápanyag igényű: 3-4.5 g/l Átlagos tápanyag igényű: 4.5-5.5 g/l Nagy tápanyag igényű: 5.5-6 g/l
41 624 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről