termékek

LPE könyök 20mm x 1/2" KM kúpos IT - Külső menetes

Raktáron 1 db
Cikkszám: 592201
Összehasonlítás
LPE könyök 20mm x 1/2" KM kúpos IT - Külső menetes
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék logisztikai központunkban, szállításra kész állapotban van.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Termék leírásaAz LPE fittingek különféle csőkapcsolatok, szórófejkötések megvalósításához használhatók. Olcsóságukon túl nagy előnyük a velük való gyors és egyszerű munka.Szerelésükhöz merőlegesre és sorjamentesre előkészített csővég szükséges; legjobb a csővágó olló használata, de egy éles késsel is vághatók.A tokos részeket nem kell kiegészítő tömítéssel ellátni, viszont a menetes csatlakozásokat tömíteni kell teflonszalaggal.Az LPE idomok bármikor szétszedhetők és újra felhasználhatók.Jellmezői-A tokos kapcsolatok tömítéséhez nem szükséges kiegészítő eljárás; ezt az idom tok részének belső kialakítása szükségtelenné teszi.-Hideg vízre használhatók kizárólag.-Utólag szétszedhetők, nem kell újat vásárolni.Műszaki adatok-LPE csövekhez-Alkalmazható csőméret: 20 mm-Külső menet: 0.5"-Nyomás: max. 4 bar
299 Ft
RRP: 314 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Utolsó darab!
db
Kérdés a termékről