termékek

Zodiac Z400iQ MD5 Bézs színű

Cikkszám: WH000351
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Letisztult vonalvezetésével a Z400 iQ észrevétlenül belesimul a medence környezetébe. Elegáns, diszkrét színéivel esztétikus kiegészítője lehet kertjének.A hagyományos vízszintes légfúvóval rendelkező hőszivattyúk előtt több méter helyre van szükség. A Z400 iQ függőleges légfúvójával több hely marad a medence környezetében.Csendes üzemmódjának és a függőleges levegő kifúvásnak köszönhetően a Z400 iQ szinte zajtalan, a legkisebb kertben is alig hallható.Beépített Wi-FiA Z400 iQ otthonod Wi-Fi hálózatához csatlakoztatható, és a Zodiac saját, iAqualink applikációján keresztül irányítható.Tulajdonságok:- Inverter technológia- Csendes és energiatakarékos működés- Könnyen illeszkedik a kis helyekhez- Függőleges levegő kifúvás- Titánium hőcserélő- Áramlás kapcsoló- Fordított ciklus- Jégmentesítés- Magas és alacsony nyomáskapcsoló- R410A hűtőközeg- Digitális kijelző- Kétsebességes ventilátor a csendes üzemmóddal (au
2 053 781 Ft
RRP: 2 259 159 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről