termékek

Universol SW-Calcium műtrágya, lágy öntözővízhez, 25 kg, Everris

Cikkszám: 20260225
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Az Universol Soft Water Calcium sokoldalú, csúcsminőségű vízoldható műtrágya. Gyorsan oldódik, így bekeverés után azonnal használható. Az Universol Soft Water Calcium öntözőműtrágyát kifejezetten lágy öntözővízhez fejlesztették ki, folyamatos kalcium- és magnéziumpótlás céljából. 2:3 N:K-arányú, káliumtúlsúlyos termék, így virágzó dísznövények termesztéséhez kifejezetten alkalmas. Az Universol SW-Calcium kalcium-nitráttal egytartályos rendszerben keverhető, így az N:K-arány kiegyensúlyozható. A termék előnyei: - Kalciummal, magnéziummal, a mikroelem-kelátokkal kiegészített NPK-műtrágya - Lágy öntözővízhez javasolt - Folyamatos kalcium- és magnéziumpótlást tesz lehetővé - Egytartályos rendszerben keverhető - Javítja az öntözővíz minőségét - Kiváló ár/érték-arány - Egyedülálló Bright Solution System a tökéletes oldódásért és az öntözőrendszer tisztán tartásáért Az Universol Soft Water Calcium-ot ne keverje be egy tartályban más Universol termékkel, vagy egyéb NPK-műtrágyával, illetve szulfát- és foszfáttartalmú műtrágyákkal (kivéve kénsav, foszforsav).
19 660 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről