termékek

Universol Orange műtrágya, lassan fejlődő növényekhez, 25 kg, Everris

Cikkszám: 20150225
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Lassabb növekedési erejű, pl. virágos növények neveléséhez. A műtrágya hozzájárul a növények virág- és szárfejlődéséhez. Minden egyes növekedési szakaszhoz speciális összetétel áll rendelkezésre. Az Universol kelatizált formában tartalmazza az összes mikroelemet annak érdekében, hogy azok akkor is felvehető formában legyenek, ha a külső körülmények nem ideálisak, valamint megtaláljuk benne a Scotts által szabadalmaztatott BrightSolution (R) adalékot, amely a készítmény nagyfokú oldhatóságát és az oldat tisztaságát szolgálja. Az intenzív műtrágyázási időszakok alatt - pl. a nyári nagyadagú öntözések során – teljes körűen táplál minden nagy értékű dísznövényt. Vágott virágok hajtatásához, konténeres faiskolák számára, továbbá minden cserepes- és egynyári virág termesztéséhez ajánljuk! Kitűnően használható kiegészítő tápoldatozáshoz, az összes Osmocote műtrágyával együtt. Az Universol műtrágyák minden típusú öntöző-, tápoldatozó berendezéssel kijuttathatók az öntözővízzel együtt. Hideg vízben is tökéletesen oldódik. Színezék könnyíti a töménység és a típus ellenőrzését, és oldatban is felismerhetővé teszi az összetételt. Az Universol az összes mikroelemet tartalmazza. 6 érv az Universol mellett: Változatos összetételek Kiegyensúlyozott NPK- formula, magnéziummal és mikroelemekkel kiegészítve Gyorsan oldódik, azonnal felhasználható A beazonosítást segítő színkód Kiváló ár-értékarány A Bright Solution System szavatolja a tökéletes oldódást és az öntözőrendszer tisztán tartását. Universol, a mértékadó minőség a tápoldatozásban Bármelyik összetételt is választja, az Universolra biztosan számíthat A kultúra igényéhez igazított öntözőműtrágyák az optimális fejlődést biztosítják növényeinek. Az Universolra ebben biztosan számíthat, mivel minden szükséges tápelem megtalálható benne. Minden egyes Universol-összetétel kelatizált formában tartalmazza a teljes mikroelemsort is. Az alapanyag-kiválasztás és a gyártási folyamat során alkalmazott szigorú minőségbiztosítási szabványok garanciát nyújtanak Önnek arra, hogy mindig magas minőségű és teljesen biztonságos terméket kap. Az Universol kínálatában minden vegetációs fázishoz talál egy megfelelő, hatékony összetételt. Az egyedi színkódok alapján könnyű beazonosítani a terméket, és kiválasztani a szükséges összetételt. A szemcsés formulának köszönhetően a tiszta marad a kéz és az öntözőrendszer is. A színkódok oldat formájában is megmaradnak, így mindig pontosan lehet tudni, hogy melyik összetételt adja éppen a növénynek. Az Universol műtrágyák csomagolóanyaga erős műanyag zsák. 25 kilogrammos kiszerelés. A csomagolóanyagon feltüntetett színekről az NPK-összetétel könnyen beazonosítható.
15 290 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről