termékek

Universol HW-pH Control műtrágya, kemény öntözővízhez, 25 kg, Everris

Cikkszám: 20250225
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Az Universol Hard Water pH Control sokoldalú, csúcsminőségű vízoldható műtrágya. Gyorsan oldódik, így bekeverés után azonnal használható. Az Universol Hard Water pH Control öntözőműtrágyát kifejezetten kemény öntözővízhez fejlesztették ki. Olyan növények számára is ideális választás, amelyeknél a kompakt növekedés az elvárás. Az Universol Hard Water pH Control savazó, az öntözővíz hidrogén-karbonát tartalmát semlegesítő hatású. Az 1:2 N:K-arány a viszonylag magas nitrogéntartalmú öntözővizek esetében kedvező. Az N:K-arány kiegyensúlyozása érdekében más nitrogénműtrágyákkal is keverhető. A termék előnyei: - Magnéziummal és mikroelemekkel kiegészített magas káliumos NPK-műtrágya - Kemény öntözővízre kifejlesztett műtrágya - HCO3-semlegesítő hatásának köszönhetően stabilizálja a közeg pH-ját - Salétromsavval vagy egyéb nitrogénműtrágyával egy tartályban keverhető - Javítja az öntözővíz minőségét - Kiváló ár/érték-arány - Egyedülálló Bright Solution System a tökéletes oldódásért és az öntözőrendszer tisztán tartásáért Az Universol HW-pH Control-t ne keverje be egy tartályban más Universol termékkel, vagy egyéb NPK-műtrágyával, illetve szulfát- és foszfáttartalmú műtrágyákkal (kivéve kénsav, foszforsav).
19 660 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről