termékek

Peters Professional Winter Grow Special műtrágya, téli időszakra, 15 kg, Everris

Cikkszám: 21120215
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Peters Professional 20+10+20 (Winter Grow Special) öntözőműtrágyát kifejezetten hűvös és fényszegény időszakban történő használatra fejlesztettek ki. A Peters Professional 20+10+20 (Winter Grow Special) kiegyensúlyozott N:K-arányú műtrágya, magas (12%) könnyen felvehető nitrát-nitrogén tartalommal. A növény gyorsan reagál a műtrágyára, segítségével erőteljes gyökérnövekedés érhető el. Ideális összetétel ahhoz, hogy a téli időszakban is egészséges növényeket lehessen termeszteni. A termék előnyei: - NPK-tartalom mellett magnéziumot, karbamidot és mikroelemeket tartalmaz - Magas hatóanyag-tisztaság, vivőanyag mentes - Gyors növényi válasz reakció - Tőzeg alapú földkeverékben nevelt növények számára alkalmas - Egyedülálló M-77 kelátcsomagot tartalmaz - 100 %-ban vízoldható, apró szemcsékből áll A Peters Professional 20+10+20 (Winter Grow Special) Peters Excel műtrágyákkal nem keverhető. A tökéletes oldódás érdekében használat előtt 1-2 órával készítse el a törzsoldatot, használjon langyos vizet, és alaposan keverje el benne a műtrágyát. A felnyitott zsákot jól zárja le, és tárolja száraz helyen. Javasolt dózisok: Folyamatos tápoldatozás: 0,5 – 1,5 g/liter Szakaszos tápoldatozás (pl. heti 1 alkalom): 0,8 – 2,0 g/liter
20 801 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről