termékek

Peters Professional Plant Finisher műtrágya, befejező szakaszra, 15 kg, Everris

Cikkszám: 21020215
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Peters Professional Plant Finisher egy új összetételű műtrágya a befejező termesztési szakaszban lévő növények táplálásához. Kevesebb foszfort, és sok káliumot tartalmaz a kézben tartott kompakt növekedéshez. A tetszetős levélszín miatt vastartalma magasabb. Magas fokú hatóanyag tisztaságának köszönhetően gyorsan és tökéletesen feloldódik. Minden növekedési szakaszra külön összetétel áll rendelkezésre. Különleges helyzetekre speciális összetételek állnak rendelkezésre. Optimális mikroelem tartalom. A továbbfejlesztett M-77 kelátcsomag a növény számára könnyen felvehető tápelemeket biztosít. Összetétel: Nitrogén: 9 Foszfor: 9 Kálium: 36 Magnézium: 3 Mikroelemek A termék előnyei: - NPK-tartalom mellett magnéziumot és mikroelemeket tartalmaz - Magas hatóanyag-tisztaság, vivőanyag mentes - Gyors növényi válasz reakció - Egyedülálló M-77 kelátcsomagot tartalmaz - 100 %-ban vízoldható, apró szemcsékből áll A Peters Professional Plant Finisher a Peters Excel műtrágyákkal nem keverhető. A tökéletes oldódás érdekében használat előtt 1-2 órával készítse el a törzsoldatot, használjon langyos vizet, és alaposan keverje el benne a műtrágyát. A felnyitott zsákot jól zárja le, és tárolja száraz helyen. Javasolt dózisok: Folyamatos tápoldatozás: 0,5 – 1,5 g/liter Szakaszos tápoldatozás (pl. heti 1 alkalom): 0,8 – 2,0 g/liter
19 544 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről