termékek

Peters Professional Hi-Nitro műtrágya, növekedés serkentésére, 15 kg, Everris

Cikkszám: 21150215
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Peters Professional 30+10+10 (Hi-Nitro) öntözőműtrágyát a növények vegetatív fejlődésének serkentésére fejlesztették ki. A Peters Professional 30+10+10 (Hi-Nitro) műtrágya 24,6 %-ban tartalmaz karbamid-nitrogént, továbbá mikroelemeket is. Jól alkalmazható meleg időszakban, illetve abban az esetben, ha gyorsan felvehető nitrogénre van szükség. A magas nitrogéntartalom kifejezetten gyors és látványos növényi válaszreakciót vált ki. A termék előnyei: - NPK-tartalom mellett karbamidot, magnéziumot és mikroelemeket tartalmaz - Magas hatóanyag-tisztaság, vivőanyag-mentes - Gyors növényi válasz reakció - Elsősorban tőzegalapú közegben nevelt növények számára alkalmas - Egyedülálló M-77 kelátcsomagot tartalmaz - 100 %-ban vízben oldható, apró szemcsékből áll Összetétel: 30-10-10+TE
18 147 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről