termékek

Peters Professional Extra Acidifier műtrágya, vízminőség javító, 15 kg, Everris

Cikkszám: 21530215
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Peters Excel 15+15+25 (Extra Acidifier) prémium minőségű vízoldható műtrágya, amely semlegesíti a kemény öntözővíz hidrogénkarbonát-tartalmát. A Peters Excel 15+15+25 (Extra Acidifier) a vízminőség javításával kompakt növekedést eredményez. Magas hidrogénkarbonát-tartamú, kemény öntözővizekre kifejlesztett formula. A többi savazó Peters Excel műtrágyákhoz képest jóval erőteljesebb savazó hatású összetétel. Magas kelatizált mikroelem-tartalmának köszönhetően a Peters Excel 15+15+25 (Extra Acidifier) öntözőműtrágyával élénk szín és egészséges növekedés érhető el. A termék előnyei: - HCO3 semlegesítő hatásának köszönhetően az öntözővíz pH-ja állandó - Javítja az öntözővíz minőségét - Csökkenti az EC-t - Megakadályozza a csepegtetőtestek/fúvókák eltömődését - Tisztán tartja az öntözőrendszert - Tartalmazza az egyedülálló M-77 kelátcsomagot - Kalcium-nitráttal egy törzsoldattartályban keverhető A tökéletes oldódás érdekében a törzsoldatot használat előtt 1-2 órával keverje be. Alaposan keverje meg, vagy használjon langyos vizet. A fel nem használt műtrágya csomagolását alaposan zárja vissza, és tárolja száraz helyen. A Peters Excel műtrágyákat ne keverje más NPK- vagy foszfát-tartalmú műtrágyákkal! Foszforsavval keverhető.
18 846 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről