termékek

Peters Professional CalMag Finisher műtrágya, tápelem pótló, 15 kg, Everris

Cikkszám: 21570215
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Peters Excel 13+05+20 (CalMag Finisher) lágy öntözővizek esetén a kalciumhiány megelőzésére szolgáló vízoldható műtrágya. A Peters Excel 13+05+20 (CalMag Finisher) egytartályos öntözőműtrágya, amivel minden szükséges tápelemet pótolni tudunk a növénynek. A Peters Excel 15+05+15 (CalMag Grower) után használható magas káliumtartalmú összetétel, amellyel kompakt növekedés, tömör növényhabitus érhető el. A termék előnyei: - Kifejezetten lágy öntözővízre kifejlesztett összetétel - A kalcium- és magnéziumtartalomnak köszönhetően egészséges növekedés - Magas hatóanyag-tisztaság - A kelátkötésű mikroelemek kiváló színt és növekedést eredményeznek - Tartalmazza a Peters műtrágyákra jellemző egyedülálló M-77 kelátcsomagot Javasolt dózisok: Folyamatos tápoldatozás: 0.5 – 1.5 g/liter Eseti tápoldatozás (pl. heti 1 alkalom) 0.8 – 2.0 g/liter A tökéletes oldódás érdekében a törzsoldatot használat előtt 1-2 órával keverje be. Alaposan keverje meg, vagy használjon langyos vizet. A fel nem használt műtrágya csomagolását alaposan zárja vissza, és tárolja száraz helyen. A Peters Excel műtrágyákat ne keverje más NPK- vagy foszfát-tartalmú műtrágyákkal! Foszforsavval keverhető.
18 985 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről