termékek

Peters Professional Blossom Booster műtrágya, bimbóképzés serkentésére, 15 kg, Everris

Cikkszám: 21030215
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék jelenleg nem elérhető webáruházunkban
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

A Peters Professional 10+30+20 (Blossom Booster) különleges minőségű öntözőműtrágyát kifejezetten virágzó dísznövények számára fejlesztették ki. Serkenti a bimbóképződést. A Peters Professional 10+30+20(Blossom Booster) magas foszfortartalmú, 1:2 N:K-arányú műtrágya. Ez az összetétel kiválóan alkalmas a bimbóképződés és a virágfejlődés serkentésére. A termék előnyei: - Virágzásserkentő NPK-tartalom; karbamidot, magnéziumot és mikroelemeket tartalmaz - Magas hatóanyag-tisztaság, vivőanyag mentes - Minden öntözővíz minőség esetén alkalmazható - Gyors növényi válasz reakció - Egyedülálló M-77 kelátcsomagot tartalmaz - 100 %-ban vízben oldható, apró szemcsékből áll Használati utasítás: A Peters Professional 10+30+20 (Blossom Booster) Peters Excel műtrágyákkal nem keverhető. A tökéletes oldódás érdekében használat előtt 1-2 órával készítse el a törzsoldatot, használjon langyos vizet, és alaposan keverje el benne a műtrágyát. A felnyitott zsákot jól zárja le, és tárolja száraz helyen.
21 919 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről