termékek

Osmocote Exact Standard műtrágya, 25 kg (5-6 hónap hatástartam), Everris

Cikkszám: 88410225
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Osmocote Exact Standard szabályozott tápanyag-leadású műtrágya. A folyamatosan növekvő lomblevelűek és örökzöldek, gyorsan növekvő fenyőfélék számára a tápanyagok egyenletes, folyamatos feltáródása a lényeges. Ennek megfelelően az Osmocote Exact Standard az egész növekedési szezonban állandó tápanyagszintet biztosít. Az összes létfontosságú mikroelem megtalálható minden szemcsében. Folyamatos, egyenletes tápanyag felvételt biztosít. A termék előnyei: - Burkolaton belül a mikro- és makroelemek aránya optimális, - A termék megbízhatósága és a felhasználás biztonsága egyedülálló, - Egészségesebb növény, gyorsabb növekedés, jobb növényszíneződés, - A felülkezelések elhagyhatók vagy kevesebb műtrágya is elegendő
37 007 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről