termékek

Osmocote Bloom műtrágya, 25 kg (2-3 hónap hatástartam), Everris

Cikkszám: 87390225
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék ~NO alatt beérkezik és ezt követően azonnal feladjuk neked.
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Az Osmocote Bloomot kis cserépben termesztett egynyári dísznövények; petúnia, begónia és muskátli számára fejlesztettük ki. Az Osmocote Bloom javítja az Ön termékének minőségét, és optimális tápanyag-összetételt biztosít a növényeknek a termesztés folyamán, a kiskereskedelmi értékesítés során és a megvásárlás után, a fogyasztónál is. – Kifejezetten kiscserepes egynyáriakhoz kifejlesztve – 2-3 hónapos hatástartam – Magas káliumos összetétel, 12-7-18 + teljes mikroelemsor – Kompakt, egységes, egészséges növényállomány – Apró szemcseméret – még tökéletesebb keveredés – 100%-osan burkolt műtrágya, NPK + mikroelemek is a burkolaton belül. – Biztonságos, megbízható Tökéletes összetétel egynyári dísznövények számára Az Osmocote Bloom műtrágyában a nitrogén-kálium-foszfor tömegszázalékos aránya kifejezetten a 6 héttől 3 hónapig terjedő termesztési ciklusban nevelt egynyári dísznövények számára felel meg. A 2:1:3 NPK-arány a kompakt növekedést szolgálja. A műtrágya minden szükséges mikroelemet tartalmaz, hatását 2-3 hónap alatt fejti ki. A kis szemcseméretnek köszönhetően a termék különösen alkalmas kisebb cserépmérethez. Az Osmocote Bloom előnyei – Kompakt, egészséges és egységes növények – Munkaerő-megtakarítás; elegendő egy kezelés – Előkeveréssel könnyen használható, kisebb a hibalehetőség – Alacsonyabb kezdeti EC a cserepező közegben – Környezetbarát; kisebb a felszínre és a talajvízbe jutó műtrágya-kimosódás, könnyen betarthatók a nitrát- és káliumkimosódásra vonatkozó előírások – Kisebb műtrágyaszükséglet – Kevesebb növekedésszabályozóra van szükség – Hosszan tartó hatás a kereskedelem során is, jobb polcállóság – Minden egynyári dísznövény számára megfelel Alkalmazás Az Osmocote Bloom ültető közegbe előre bekeverve használható. Közvetlenül a cserepezés előtt keverje a közeghez, mivel a tápanyagok kioldódása a szemcsékből bekeverés után azonnal megkezdődik. A bekeverést követő kezdeti időszakban a közegben mérhető EC-értékek rendkívül alacsonyak. A talajhőmérséklettől függően a tápanyagok 2-3 hónap alatt fokozatosan táródnak fel a műtrágyaszemcsékből. A hatástartam a legtöbb egynyári dísznövény esetében lefedi a teljes tenyészidőt, továbbá a kereskedelmi szakaszt és a vásárolnál eltöltött első néhány hetet is. A javasolt adag a növényfajtól és a termesztési körülményektől függően 1 m3 termesztő közeghez 2-3 kg.
24 990 Ft
Nem vásárolható!
Kérdés a termékről