termékek

Aquaforte Exlusive hőszivattyú 11kW

Cikkszám: SC948
Összehasonlítás
Webáruház (Mályi központi raktár)
A termék jelenleg nem elérhető webáruházunkban
Budapesti üzlet
A termék jelenleg nem elérhető budapesti üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a Mályi telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.
Mályi üzlet
A termék jelenleg nem elérhető Mályi üzletünkben, de amennyiben a webáruházban, illetve a budapesti telephelyünkön elérhető, úgy átszállítjuk Önnek.

Hőszivattyú kültéri medencékhez. Inverter technológiával, csendes működéssel.Energiatakarékos üzemmódban működik, hogy jobb energiahatékonyságot érjen el kevesebb zaj mellett.Inverter technológia, amely automatikusan megváltoztatja a kompresszor teljesítményét,hogy a hőszivattyú optimális hatékonyság mellett tudjon működni. Fokozatmentes DC Inverter technológia, kiemelkedően magas hatékonyság. Mitsubishi Twin-Rotary inverteres kompresszor Szabadalmaztatott forma és kialakítás, egyedi levegő áramlási irány. Hűtés - Fűtés üzemmód Nagyon alacsony zajszint, legfeljebb 52 dB Érintőképernyős vezérlés Alumínium ötvözetből készült burkolat -10 °C - 43°C közötti működés Wifi (Telefonos alkalmazással vezérelhető) apavloa EEV technológia Automatikus leolvasztás ciklus megfordítása, Elektronikus expanziós szelep Twisted titán hőcserélő a kiemelkedő hatékonyságért Lágyindítá
1 104 531 Ft
RRP: 1 214 984 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Kérdés a termékről